Casual ανδρικά ρούχα για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ φέτος την άνοιξη

Παρόλο που οι άνδρες είναι εύκολοι στην επιλογή ρούχων, πλέον προσέχουν και οι ίδιοι πολύ την εμφάνισή τους και φροντίζουν να ενημερώνονται για τις τάσεις της μόδας. Εμείς συγκεντρώσαμε τα απαραίτητα casual ανδρικά ρούχα, που πρέπει να συμπεριλαμβάνει η γκαρνταρόμπα κάθε gentleman, φέτος την άνοιξη.  

Το ανοιχτόχρωμο τζιν για κάθε περίσταση

Πρώτο στη λίστα των casual ανδρικών ρούχων, για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι ένα τζιν παντελόνι. Ειδικά, όταν πρόκειται για το ανοιχτόχρωμο «πετροπλυμένο» τζιν της σειράς «Original Straight» από το κατάστημα American Eagle, τότε το αψεγάδιαστο ανοιξιάτικο look, είναι βέβαιο.

Τα πιο stylish ανδρικά ανοιξιάτικα jacket και μπουφάν

Ακριβώς απέναντι θα δείτε το κατάστημα Replay, γνωστό για τις casual επιλογές για κάθε γούστο. Εκεί, ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία ανδρικών ανοιξιάτικων μπουφάν, θα βρείτε το πιο ιδιαίτερο λαδί, βαμβακερό πουκάμισο, που μπορείτε να φορέσετε είτε σαν jacket, είτε ως πουκάμισο, χάρη στο φερμουάρ που διαθέτει για να κουμπώνει.

 
3 golden hall shopping replay jacket andriko 2

Επόμενη «στάση», το κατάστημα The North Face για να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για μία απόδραση στην εξοχή. Εάν ψάχνετε ένα ανδρικό ανοιξιάτικο πανωφόρι, ελαφρύ και κομψό, τότε το αντιανεμικό μπουφάν σε πράσινη απόχρωση, της σειράς «Urban exploration», είναι το must-have της σεζόν.

Ένα λεπτό πουλόβερ με ιδιαίτερο χρώμα είναι απαραίτητο

Φυσικά, εφόσον έχετε επιλέξει το κατάλληλο παντελόνι και το πιο κομψό πανωφόρι, ήρθε η ώρα να διαλέξετε και ένα πουλόβερ, ιδανικό για την άνοιξη. Ενθουσιαστήκαμε με το λαδί πουλόβερ από την ανοιξιάτικη συλλογή, με το logo του brand στο αριστερό χέρι από το κατάστημα Calvin Klein Jeans, εσείς;

Δείτε όλα τα προϊόντα στο GoldenHall.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved