Το denim από φύλλα κάνναβης είναι το fashion βήμα που κάνουμε για ένα βιώσιμο μέλλον

Τη βιωσιμότητα, την ανακύκλωση, τα φυσικά υλικά και την αειφορία εντάσσει η μόδα στις νέες συλλογές που κυκλοφορούν. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η βιομηχανία της μόδας, όπως έχουμε συνηθίσει να την αποκαλούμε έχει ήδη πραγματοποιήσει στροφή προς μια κατεύθυνση βιώσιμης ανάπτυξης και πλέον είναι η ώρα των καταναλωτών να επιβεβαιώσουν πως αυτή είναι η πορεία για να καταστεί βιώσιμος ο ίδιος μας ο πλανήτης.

Αναζητώντας και επιλέγοντας ρούχα που παρασκευάζονται μέσα από φιλικές στο περιβάλλον διαδικασίες, που περιορίζουν στο ελάχιστο την επιβάρυνση στον πλανήτη, μπορούμε κι εμείς να κάνουμε αυτό που πρέπει, αυτό που χρειάζεται η Γη και το ίδιο το μέλλον μας. Μικρές αλλαγές στη ζωή μας που έχουν όμως τεράστια σημασία για το σύνολο, μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να δημιουργήσουμε από την αρχή μια νέα πορεία προς ένα βιώσιμο μέλλον.

 

Jeans από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά και ένα νέο κομμάτι - icon

Η TOMMY JEANS φέτος λανσάρει τη νέα της συλλογή SS22 Tommy Jeans, με τίτλο Sunset Tribe, η οποία περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία που ως συνειδητοποιημένοι και ευσυνείδητοι πολίτες απαιτούμε από τη μόδα. Διότι με τη νέα της συλλογή, «ταξιδεύουμε» στη Χαβάη για ένα δικό μας κολλεγιακό «spring break» - όποια ώρα και στιγμή το θελήσουμε. Πέραν όμως από τις surf επιρροές που «παντρεύονται» με το κολλεγιακό DNA, η νέα συλλογή της TOMMY JEANS για την άνοιξη και το καλοκαίρι περιλαμβάνει denim από 100% ανακυκλωμένο βαμβάκι – μια ολόκληρη νέα, βιώσιμη καινοτομία, που δημιουργεί τομή στον χώρο.

 

Picture2

 

Παράλληλα, η TOMMY JEANS παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο denim, φτιαγμένο επίσης από ένα φυσικό υλικό με πάρα πολλές ιδιότητες: Μιλάμε για την κάνναβη, από φύλλα της οποίας είναι φτιαγμένο αυτό το denim. Πρόκειται για ένα τεράστιο βήμα της μάρκας προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον για τον πλανήτη μας, καθώς τα jeans που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά συναντούν τα υψηλά standards της βιώσιμης λειτουργίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα αυτή σειρά φέρει τη βεβαίωση του Ellen MacArthur Foundation, ενός καταξιωμένου και διεθνώς αναγνωρισμένου για την προσφορά του στην οικολογία ιδρύματος.

Αυτή η τόσο eco – friendly συλλογή, φέτος, συστήνει και ένα νέο κομμάτι: Πρόκειται για το Chicago Windbreaker, ένα τζάκετ που ξεχωρίζει για την πιο beachy preppy και χαλαρή αισθητική του, παίζοντας με τα πιο ελαφριά υφάσματα και το εμβληματικό tie-dye, που διαπερνά όλα τα κομμάτια της Sunset Tribe.

 

Η καμπάνια που εμπνέει για θετικές αλλαγές

Με τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο και θέλοντας να παρακινήσει εκείνους που την επιλέγουν να συνεχίσουν την πορεία τους με αλλαγές που έχουν θετικό αντίκτυπο στη ζωή τους, η TOMMY JEANS επικοινωνεί τη νέα της σειρά με έμπνευση από ανθρώπους που κάνουν αυτό ακριβώς: Εμπνέουν το κοινό για μια  θετική αλλαγή μέσω του πειραματισμού και του παιχνιδιού. H Superstar του Musical Tems, το εικονικό μοντέλο imma και ο βασιλιάς της Φιλαδέλφειας BikeLifeRex πρωταγωνιστούν στην καμπάνια της TOMMY JEANS για την Άνοιξη 2022, αποτελώντας τους δημιουργούς του μέλλοντος που ενώνονται από διαφορετικές γωνιές του κόσμου για να δείξουν έναν δρόμο προς το βιώσιμο αύριο.

 

Picture3

 

Οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας φορούν το Chicago reversible Windbreaker, με τις iconic color block αποχρώσεις της TOMMY JEANS, η οποία αγκαλιάζει τη λογική του «Play To Progress». Αυτό το ιδιότυπο παιχνίδι προς την πρόοδο – που, σαφώς, ταυτίζεται με τη βιωσιμότητα και τις αρχές της - είναι η νέα πραγματικότητα της TOMMY JEANS , η πραγματικότητα που έρχεται με το ανακυκλωμένο denim, με 100% ανακυκλωμένο τζιν και φυσικά το νέο τζιν ύφασμα από κάνναβη και την οποία θέλουμε να αγκαλιάσουμε τώρα, όλοι!

Η νέα συλλογή Tommy Hilfiger είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα ομώνυμα καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved