Getty Images Η τελευταία εμφάνιση του Andrew Garfield έχει κάτι από τα 50's

Δεν ξέρουμε αν αυτό το σύνολο είναι υποψήφιο για Όσκαρ, αλλά όλοι μιλούν για τα παπούτσια του από ανακυκλωμένα υλικά.

Δεν ξέρουμε αν ο Andrew Garfield έχει στο μυαλό του να υιοθετήσει ένα πιο vintage style, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν δείχνει καθόλου λίγος μέσα σε αυτό. Παρότι το συγκεκριμένο σύνολο ξεκινάει με Yves Saint Laurent πουκάμισο και με Gucci παντελόνι, το στυλ της μαγικής και χρυσής δεκαετίας του ’50 δεν χρειάζεται απαραιτήτως βαθύ πορτοφόλι για να μπορέσεις να το υποστηρίξεις.

Είναι περισσότερο οι χρωματικές αντιθέσεις που κάνουν την διαφορά – και ειδικά με το suede τζάκετ με το γκρι παντελόνι που αποφάσισε να φορέσει ο υποψήφιος για Α’ Ανδρικού Ρόλου Garfield στην ταινία Tik Tik Boom. Στην εν λόγω φωτογραφία καταφθάνει στο πλατό του Jimmy Kimmel με αφορμή την προώθηση της ταινίας του, αλλά τα ξένα media στέκονται όχι μόνο στην επιλογή των ρούχων αλλά κυρίως των παπουτσιών, μιας και το ακριβό άνω σετ ολοκληρώνεται με ένα ζευγάρι Greats που είναι από ανακυκλωμένο βαμβάκι. Κοστίζουν λιγότερο από 100 ευρώ και είναι βασισμένα στην απλότητα, μιας και μπορούν να συνδυαστούν με κάθε ντύσιμο.

greats22

Ακόμη και αν αυτό σε ταξιδεύει στα 50s με έναν ηθοποιό που μέχρι πριν λίγα χρόνια φορούσε το κοστούμι του Spider Man. Mπράβο του ωστόσο, γιατί το στυλ απαιτεί δοκιμές. Και ακόμη και αν το σύνολο δεν σου κάθεται καλά στο δικό σου το μάτι, μπορείς πάντα να ποντάρεις σε άλλους συνδυασμούς αλλά σε συγκεκριμένες επιλογές ρούχων όπως αυτά εδώ. Ακόμη και με eco-friendly παπούτσια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved