Γιατί το cardigan είναι τελικά ένα χειμερινό σήμα κατατεθέν για τον προσεγμένο άντρα;

Όποιος προσέχει το στυλ του έχει σίγουρα ένα cardigan στη ντουλάπα του.

Το να διατηρήσεις ένα αξιοπρεπές και κάπως προσεγμένο ύφος στο ντύσιμο σου σημαίνει πως πρέπει να ανατρέχεις και στο παρελθόν αλλά και στο παρόν της μόδας. Η μόδα του άνδρα είναι ένα χάος, αυτό το ξέρουμε, μέσα από αυτό το χάος όμως εμείς σαν γνώστες οφείλουμε να διακρίνουμε τα ενδυματικά στοιχεία που ταιριάζουν στον χαρακτήρα μας.

Τι είναι όμως το cardigan; Τι έχει να μας πει αυτό το ρούχο που δεν μπορούν να μας το πουν άλλα ρούχα; Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το είδος ρουχισμού;

 

 

Πρόκειται για ένα βασικό κομμάτι της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας ενός άντρα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ο Πολ Νιούμαν και ο Στιβ ΜακΚουίν ήταν οπαδοί των cardigans και τα ανέδειξαν με το καλύτερο τρόπο. Πρέπει καμιά φορά να κοιτάμε και την ιστορία ενός ρούχου για να δούμε και την αξία του μέσα στο χρόνο. Η ιστορία του λέει πολλά.

 

 
 

Το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ζακέτα, εκτός από την ποιότητα της, είναι ότι θα σας βοηθήσει να μεταβείτε από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο με στυλ. Επίσης τη ζακέτα μπορούμε να τη φορέσουμε και το χειμώνα φυσικά μιας και μας κρατάει ζεστούς και την ίδια στιγμή στυλάτους.

 

 
 

Αξίζει να πούμε ότι είναι ένα αρκετά πρακτικό ρούχο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι stylish. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι ο ορισμός του Stylish. Μπορεί να συνδυαστεί με αρκετά ρούχα, όπως ένα τζιν, ένα T-shirt και ένα ζευγάρι μποτάκια ή sneakers.

To cardigan είναι ένα πραγματικό πασπαρτού που είναι ικανό να σε βοηθήσει να συνδυάσεις πράγματα που νόμιζες μέχρι χτες πως δεν συνδυάζονται με τίποτα. Απλά ρίξε μία ματιά γύρω σου και θα καταλάβεις πως το cardigan είναι πάντα στη μόδα.

Δες εδώ μερικά καλά παραδείγματα για να φορέσεις cardigan: 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved