Πώς να ντυθείς αξιοπρεπώς και με στυλ μέσα στον καύσωνα

Η ζέστη δεν είναι δικαιολογία πλέον.

Μπορεί να κάνει πολύ ζέστη, μπορεί πλέον τα θερμόμετρα να αγγίζουν αδιανόητες θερμοκρασίες, εμείς όμως δεν σου βρίσκουμε καμία δικαιολογία στο να μην ντύνεσαι με στυλ και όπως πρέπει.

 

 
 
Το μεσογειακό καλοκαίρι δεν είναι γνωστό για τη δροσιά του- το αντίθετο μάλιστα, ο υδράργυρος φτάνει συχνά στο κόκκινο δυσχεραίνοντας πολλές πτυχές της καθημερινότητας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως εσύ σαν άντρας δεν πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω την εμφάνιση σου και να κυκλοφορείς έξω λες και είσαι στο σαλόνι σου. Δώσε λίγο παραπάνω βάση σε ρούχα που φοριούνται σε τέτοιες θερμοκρασίες. 
 

Δες εδώ μερικά tips για το πώς να ντυθείς σωστά στη ζέστη:

 

 

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα είσαι όλη μέρα με τη σαγιονάρα και το μαγιό έτσι; Να τα λέμε αυτά. Σίγουρα ο άντρας πάντα ψάχνει μία δικαιολογία για να είναι χαλαρός αλλά αυτό δεν λέει.

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες, είναι οι πιο «δύσκολες πίστες» στο στυλιστικό παιχνίδι, αφού η άνεση έχει την απόλυτη προτεραιότητα, αφήνοντας -ειδικά το καλοκαίρι- λίγα περιθώρια. Δεν μπορείς να πεις όμως πως δεν έχεις επιλογές μέσα στη ζέστη, επιλογές να βάλεις κάτι καλό και με στυλ.

 

 

Η πολλή ζέστη δεν επιτρέπει το layering- για την ακρίβεια φοράς λίγα και σου φαίνονται πάλι αρκετά. Κι επειδή όπως όλα δείχνουν, το φετινό καλοκαίρι θα είναι από τα θερμότερα των τελευταίων ετών, διάβασε παρακάτω μερικά tips για να επιβιώσεις στυλιστικά τις πιο ζεστές μέρες.

Μπες στο παρακάτω άλμπουμ για να δεις μερικές συμβουλές που θα σου χρειαστούν:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved