Όταν έχεις αραίωση κύριε Fournier δεν χρειάζεται να σχολιάζεις τον Kevin Durant για το μαλλί του.

Ποιος να το περίμενε ότι o Evan Fournier θα άνοιγε «βεντέτα» με τον Kevin Durant μετά την πρώτη φάση των NBA Playoffs τον περασμένο Ιούνιο, σε ένα ματς μεταξύ Celtics και Nets. Για να μην ψάχνεσαι, όλα ξεκίνησαν από την φάση που σου έχουμε στο βίντεο της αρχής.

 

 

Τελικά οι δυο τους δεν έμειναν στο ματς εκείνο, αλλά τα ξαναείπαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες παίζοντας μάλιστα δύο φορές αντίπαλοι με τα χρώματα της Γαλλίας και της Αμερικής. Αμφότεροι μέτρησαν από μία νίκη, ο Durant ωστόσο την πήρε εκεί που είχε μεγαλύτερη σημασία. Στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, παίρνοντας το σκαλπ του εριστικού αντιπάλου του.

 

 

Με τον Γάλλο να μαζεύει τα πράγματά του από τη Βοστόνη και να έρχεται στη Νέα Υόρκη για να φορέσει τη φανέλα των Knicks, καταλαβαίνει κανείς ότι η κόντρα των δύο παικτών μεγαλώνει καθώς ο Durant βρίσκεται εξίσου στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Brooklyn.

Και αν ο κόσμος περίμενε οι δυο τους να θάψουν τα τσεκούρια του πολέμου, τουλάχιστον μέχρι την έναρξη της σεζόν, ο Fournier είχε μια ιδιαίτερη συνομιλία με φίλαθλο στο Twitter που δείχνει ότι η φάση φέτος μυρίζει μπαρούτι.

Διάβασε τη στιχομυθία στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Αναμφίβολα η αραίωση έχει αφήσει το σημάδι της και στους δύο ΝΒΑερς ωστόσο μάλλον ο κύριος Fournier θα πρέπει να φανεί κάπου αντάξιος παραπάνω από τον πιο προικισμένο σκόρερ αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ παρά να τον υπονομεύει στα social media. Διότι καλώς ή κακώς, ούτε στο μπάσκετ υπερέχει έναντι του KD, ούτε όμως και περισσότερο μαλλί έχει.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved