Οι δέκα κανόνες του αντρικού ντυσίματος στον καύσωνα

Ξέρουμε ιδανικά θα ήθελες να φοράς μόνο το μαγιό σου σε κάποια παραλία, όμως τα ρούχα χρειάζονται ακόμα.

Στο ερώτημα τι φοράμε όταν ζέστη η εμπειρία που έχουμε θα έπρεπε να μας δίνει εύκολες απαντήσεις, όμως έλα που δεν το κάνει. Ο βασικός κανόνας θέλει να βάζεις ρούχα όταν κρυώνεις και να αφαιρείς όταν ζεσταίνεσαι. Το πρόβλημα στον εν λόγω κανόνα είναι ότι είναι υπέρ το κρύου. Όταν κρυώνεις έχεις πάντα κάτι πιο ζεστό να βάλεις. Όταν όμως έχει ζέστη, οι επιλογές μειώνονται δραματικά. Το σημαντικότερο είναι ότι οι επιλογές δεν μειώνονται μόνο στα κομμάτια των ρούχων, αλλά και στο στυλ. 

 

 

Το καλό και το επίσημο ντύσιμο με καύσωνα μπορεί να εξελιχθεί σε μέγα πονοκέφαλο για τον άντρα και αρκεί να ανακαλέσεις στη μνήμη σου την τελευταία φορά που χρειάστηκε να πας σε γάμο καλοκαίρι για να καταλάβεις για πόσο μεγάλη δυσκολία μιλάμε.

Αν υπάρχει ένα μυστικό, αυτό είναι ο αέρας. Τα ρούχα που πρέπει να φοράς με καύσωνα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο «αεράτα». Δηλαδή να μην είναι στενά με τη ροή του αέρα να κυκλοφορεί στο σώμα σου και να του παρέχει στοιχειώδη ανακούφιση σαν φυσικός κλιματισμός.

 

 

Προσπάθησε να κρατήσεις το στυλ σου όσο πιο απλό γίνεται, αλλά όχι απλοϊκό. Ανοιχτόχρωμα υφάσματα με ελαφριά και αραιή πλέξη θα σου προσφέρουν δροσιά χωρίς να θυσιάσεις σε τίποτα από την ετικέτα που ορίζει η κάθε περίσταση. 

Στυλ εν μέσω καύσωνα δεν σημαίνει μόνο ρούχα. Η εμφάνισή σου ορίζεται και από άλλα πράγματα που πρέπει να προσέξεις και να προσαρμόσεις για την όσο το δυνατόν αψεγάδιαστη εικόνα σου. Από το αποσμητικό μέχρι το αντηλιακό, το σώμα σου υποφέρει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπος και αν το φροντίσεις θα δείξει καλύτερο για σένα. 

 

 

Στις φωτογραφίες πιο πάνω θα βρεις όλα αυτά που θα σε κάνουν να επιβιώσεις με στυλ μέσα στον καύσωνα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved