Γιατί έχει σημασία τελικά να έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό για το τρέξιμο;

Μερικά tips για το πως να πάρεις τα κατάλληλα αξεσουάρ για το καλοκαιρινό σου τρέξιμο.

Τα καλά παπούτσια running είναι μια επένδυση πολύ σημαντική όταν αρχίζεις το τρέξιμο. Και αυτό γιατί με το κατάλληλο για σένα παπούτσι τρεξίματος ελαχιστοποιείς τον κίνδυνο τραυματισμού.

 

 

Ακόμα σημαντικότερο είναι ότι στρώνεις το έδαφος για να αποκτήσεις μια καλή τεχνική στο τρέξιμο.

 

 

Το καλοκαίρι είναι μία περίοδος που πολύς κόσμος θέλει να κάνει τρέξιμο για να κάψει αυτά που πήρε το χειμώνα.

Πρέπει όμως πάντα να ξέρεις ποια είναι τα καλά προϊόντα έτσι ώστε να μην σπαταλήσεις τα χρήματα σου στο βρόντο.

Παρόλο που τα ειδικά παπούτσια είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του εξοπλισμού σου, τα ρούχα για τρέξιμο καλής ποιότητας είναι επίσης σημαντικά.

 

 

Ανάλογα με την εποχή, τα σωστά ρούχα και αξεσουάρ σε προστατεύουν από το κρύο χωρίς να νιώθεις επιπλέον βάρος (τα τεχνικά ρούχα είναι εξαιρετικά ελαφριά) ή τους καλοκαιρινούς μήνες να απομακρύνουν τον ιδρώτα και τα βακτήρια που αναπτύσσονται στις υψηλές θερμοκρασίες και να κρατούν το σώμα σου δροσερό.

 

 

Μόλις είσαι έτοιμος με τον εξοπλισμό σου, πρέπει να φτιάξεις ένα πλάνο για το τρέξιμο σου. Αποφάσισε ποιες ημέρες της εβδομάδας θέλεις να τρέχεις, ποια ώρα της ημέρας σε βολεύει κτλ. Προσπάθησε να κάνεις το πρόγραμμα σου όσο πιο συγκεκριμένο μπορείς και μην παρεκκλίνεις από αυτό μέχρι να σου γίνει συνήθεια.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις μερικά από τα καλύτερα παπούτσια τρεξίματος:©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved