Γιλέκο να πάρεις

Το 3 piece κοστούμι είναι ο πιο αρρενωπός συνδυασμός.

Δεν υπάρχει άντρας που να μην εντυπωσιάζεται από ένα καλό κοστούμι. Έχει διαφορά για το αν σε βολεύει με το αν είναι εντυπωσιακό. Μπορεί να είσαι ο τύπος που γουστάρει όσο τίποτε άλλο να κυκλοφορεί με jeans και t-shirt, αλλά το κοστούμι έχει την δική του μοναδική γοητεία. Είναι μία πιο εκλεπτυσμένη έκδοση του ίδιου σου του εαυτού. Μία απόδειξη τόσο σε σένα όσο και στον έξω κόσμο, πως μπορείς να εκτοξεύσεις το στυλ σου στο έπακρο.

Το 3 piece suit, όπως είναι καθιερωμένο, είναι η πιο καλλωπισμένη έκδοση αυτού του στυλ. Μία επιπλέον στυλιστική νότα στην υπεροχή του κοστουμιού η οποία δεν χρειάζεται απαραίτητα χιλιάδες ευρώ. Και σε βγάζει πάντα και παντού ασπροπρόσωπο.

Δηλαδή τι είναι;

hardy 3 piece pocket square

Είναι ο συνδυασμός που περιλαμβάνει το σακάκι, παντελόνι, γιλέκο. Η πρώτη ασφαλής επιλογή, θέλει το γιλέκο σου να είναι ίδιο χρώμα με το υπόλοιπο σύνολο. Ωστόσο κανείς δεν πρόκειται να σε κατηγορήσει αν επιλέξεις γιλέκα με σχέδια, όπου θα «σπας» την μονοτονία του χρώματος. Στα καλά μαγαζιά, οι πωλητές θα στο συστήσουν ούτως ή άλλως.

Τι να προσέξω;

Gerard Butler Hugo Boss Suit 001

Αρχικά μην ταιριάζεις ποτέ την ζώνη σου με το χρώμα του 3 piece κοστουμιού. Το γιλέκο σου πρέπει να φτάνει μέχρι τη μέση της ζώνης -ίσως και λίγο πιο πάνω- αλλά σε καμία περίπτωση να μην ξεπερνά την μέση σου. Όχι για τίποτε άλλο, αλλά θα φαίνεται σαν να φορά ένα τύπου φαρδύ t-shirt και θα δείχνεις με παραγεμισμένο λουκουμά. Τέλος, το τελευταίο κουμπί του γιλέκου, καλό θα ήταν να είναι ξεκούμπωτο ώστε να μην περπατάς σαν να είσαι δεμένος σε πάσαλο.

Και πού να το φορέσω δηλαδή, ρε φίλε;

bb8b0a8e 2ca0 11e3 acf4 00144feab7de

Εδώ στο Ελλάντα έχουμε την εντύπωση πως τα κοστούμια είναι μόνο για γάμους και βαφτίσια. Και ακόμη και αν αυτό είναι αλήθεια, δεν σημαίνει πως το 3 piece κοστούμι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για επιπλέον εμφανίσεις. Όπως για φαγητό σε ένα καλό εστιατόριο. Ή ακόμη και σε κάποια events που ενδεχομένως να οργανώνει η δουλειά σου. Μπορεί να θεωρείται overdressed, αλλά στην ουσία δείχνει την πρόθεση και την διάθεση να δείχνεις λίγο καλύτερα ντυμένος. Μην το φοβάσαι λοιπόν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved