Πώς να κρατήσεις άθικτα τα πουλόβερ σου για πάντα

Πώς να φροντίζεις τα πουλόβερ σου ώστε να τα φοράς για μια ζωή.

Αν ταλαιπωρείσαι με το πώς να φροντίσεις σωστά τα πουλόβερ που αγόρασες για να σου κρατήσουν χρόνια, μην απελπίζεσαι. Υπάρχουν μερικά κολπάκια που θα σε ανταμείψουν για τα χρήματα που έδωσες και την πεποίθηση ότι θα τα φοράς για πάντα.

Επειδή το πουλόβερ σου έχει αρχίσει να κάνει κουμπάκια, να ξεχειλώνει ή να μυρίζει σαν να το φοράς συχνότερα από όσο το φοράς στην πραγματικότητα, δεν σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να το δωρίσεις. Δες εδώ τι μπορείς να κάνεις για να το επαναφέρεις ανάλογα με το ύφασμά του.

Δες τα πιο ωραία πουλόβερ για φέτος.

 

Γενικός Κανόνας:

Πρώτα απ ‘όλα, κράτα τα πουλόβερ σου μακριά από κρεμάστρες. Τα περισσότερα πουλόβερ θα πρέπει να διπλώνονται για να αποφευχθεί το τέντωμα του υφάσματος ή η δημιουργία τρυπών. Όταν πλένεις τα πουλόβερ σου, πάντα να είσαι ευγενικός μαζί τους.

Ανεξάρτητα από το πόσο ακριβό ήταν, το πουλόβερ πιθανότατα θα αρχίσει να χνουδιάζει μετά από μερικές φορεσιές. Απόφυγε να βγάλεις αυτά τα χνούδια με τα χέρια, υπάρχουν πολλά εργαλεία εκεί έξω που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για αυτό, όπως ξυριστικές μηχανές και χτένες υφασμάτων.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τι πρέπει να κάνεις για να μη σου χαλάσουν τα πουλόβερ σου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved