9 πουλόβερ για να σε βλέπει το κρύο και να αλλάζει δρόμο

Μην περιμένεις το πρώτο φτέρνισμα για να κάνεις ψώνια.

Και τι να κάνουμε δηλαδή που μπήκαν ξαφνικά τα κρύα; Να κάτσουμε να παγώσουμε; Ε όχι δα. Αλλά τουλάχιστον αν είναι να το κάνουμε, ας το κάνουμε σωστά. Με πουλόβερ τα οποία είναι ωραία, είναι στιλάτα και δεν σε κάνουν να μοιάζεις με τον παππού σου. 

Επίσης, αν μας έχει μάθει κάτι το φθινόπωρο στην Ελλαδίτσα, είναι πως ο καιρός έχει την πιο άναρχη διάθεση. Μία ζέστη, μία κρύο. Άπαξ όμως και τα κρύα ξεκινήσουν, είναι σκληρά και ανελέητα.

Ρίξε μία ματιά και στα δερμάτινα.

Στην περίπτωση του πουλόβερ πρέπει να πούμε και αυτό: το πουλόβερ έχει σταματήσει εδώ και χρόνια να φοριέται μόνο του. Κάποτε το πετούσες πάνω από ένα τζιν, φορούσες και ένα μπουφάν και τέλος. Πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι του σωστού layering. Το φοράς με το chino και τις Chelsea μπότες, το φοράς πάνω από πουκάμισο, το φοράς με δερμάτινο ή ακόμη και με καπαρντίνα. Τα πράγματα άλλαξαν και εκτός από ζεστό, επιβάλλεται να είναι και στιλάτο.

Πριν λοιπόν τα κρύα μπουκώσουν για τα καλά, σου έχουμε 9 προτάσεις για να μην πλευριτώσεις.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved