Τα γυαλιά του James Bond είναι ίσως το απόλυτο αντρικό αξεσουάρ

Τα εντυπωσιακά γυαλιά της Vuarnet και είναι έτοιμα να συγκλονίσουν και στο No Time to Die.

Ανέκαθεν τα δυνατά brand names αποτελούν ένα από τα σήματα κατατεθέν των ταινιών του James Bond. Ο Βρετανός μυστικός πράκτορας λατρεύει τις Aston Martin, δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς το Omega Seamasters, ενώ όταν δεν παραγγέλνει το γνωστό Martini, προτιμά ένα ποτήρι Bollinger.

Capture

Όμως όταν πρόκειται για τα γυαλιά του ηλίου, ο 007 μένει πιστός στη Vuarnet, το όνομα της οποίας προέρχεται από τον θρυλικό Γάλλο σκιέρ Jean Vuarnet, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1960 στην Καλιφόρνια.

Έτσι ο Daniel Craig, μετά το Vuarnet Glacier στο Spectre, πλέον στο No Time to Die, την τελευταία του ταινία, ως James Bond αναμένεται να λανσάρει το όμορφο μινιμαλιστικό Vuarnet 06. Και αν η ο Daniel Craig απογείωσε την Vuarnet, τότε τι να πει και Jeff Bridges, ο οποίος ως… Dude έφερε στην καθημερινότητά μας τη Vuarnet στην ταινία «Big Lebowski».

1215 1532336916

Βέβαια, η γαλλική εταιρεία έζησε στιγμές μεγαλείου τη δεκαετία του ’80, όταν το κλασικό της λογότυπου βρισκόταν παντού, δίπλα σε μάρκες-κολοσσούς όπως η Coca-Cola και η σκακιέρα της Vans.

Τα νέα μοντέλα της Vuarnet διακρίνονται από την εκπληκτική αντοχή τους, τη μέγιστη προστασία που παρέχουν από τον ήλιο συμπεριλαμβανομένων των υπεριωδών αχτίνων. Φυσικά τα μοντέλα είναι διαθέσιμα τώρα στο vuarnet.com και στην κορυφαία boutique της Vuarnet στις ΗΠΑ στη γειτονιά Nolita του Μανχάταν. Δείτε τα στο παρακάτω άλμπουμ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved