Nαι κύριε Κώστα, ανεβάζουμε φωτογραφίες με μαγιό ενώ είμαστε στη δουλειά ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ

H Γωγώ Φούντα απαντάει στον Κώστα Βαϊμάκη (πιάστε τα ποπ κορν).

Το κείμενο αυτό δεν είναι ακόμη ένα κείμενο. Είναι η γραπτή απάντηση στον Κώστα Βαιμάκη και το κατηγορώ του σε όλες εμάς τις δροσερές κοπέλες του γραφείου, οι οποίες τον έχουμε μπερδέψει με αποτέλεσμα να μην ξέρει αν μας βλέπει μπροστά του ή όχι-διότι άλλα λεν τα μάτια του και άλλα τα social media  του.

Και μιας και στάθηκα κατά το ήμισυ η αφορμή για να γραφτεί το συγκεκριμένο κείμενο -είμαι αυτή που πετάχτηκε «σαν μην πω». Γράφει μεταξύ άλλων ο Κώστας:

 

instagram

 

-όχι να πείτε κύριε Κώστα μου- λέω να προσπαθήσω να εξηγήσω, με κάπως λογικά και ίσως χαριτωμένα επιχειρήματα, το λόγο για τον οποίο ενώ σαπίζουμε στο γραφείο, στo Facebook και το Instagram ποζάρουμε με μπικίνι και ανανά ανά χείρας (must φρούτο όχι για να το φας αλλά για να το κρατήσεις).

 

Κώστα μου, ας αρχίσω από τα βασικά

Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις μία εβδομάδα διακοπές και να έχεις στο κινητό σου τουλάχιστον 50 φωτογραφίες; Γελάς αλλά ρώτα κι εμάς. Και άντε και με το ξεσκαρτάρισμα να λιγοστέψουν, αλλά πόσο; Κατά 10; Κατά 20; Άντε το πολύ 30; Και τι γίνεται φίλτατε όταν έχεις 20 ολόκληρες φωτογραφίες που σου αρέσουν εξίσου; Να τις σβήσεις; Όχι! Να τις ποστάρεις όλες μέσα σε εκείνη την ρημαδοβδομάδα; Όοοοοοοοχι, γιατί έτσι θα σπαμάρεις τους followers σου, ακόμη κι αν εκείνοι δεν ξεπερνούν τους 400. Και ξέρεις, τον follower τον σεβόμαστε και τον αγαπάμε, γιατί το unfollow είναι ένα σπαμάρισμα μακριά. Και τελοσπάντων, δεν είμαστε και η Beyonce να ποστάρουμε κάθε τρεις και λίγο.

Tις διακοπές με τσιγκούνη μην τις ευχηθείς ούτε στο χειρότερο εχθρό σου

Οπότε τι κάνουμε αγαπητέ Κώστα; Τb (τουτέστιν throwback).

Εντάξει κατανοώ ότι είναι λίγο θλιβερό να λιώνεις στον υπολογιστή -χτυπάει εδώ το κλιματιστικό να σου πω βέβαια- και παράλληλα για τον έξω κόσμο να είσαι σε παραλία της Αμοργού με salty hair αλλά και τι να κάνεις; Να πετάξεις τόσο καλή δουλειά στον κάλαθο των αχρήστων; Πώς νομίζεις ότι χτίζονται τα προφίλ των Influencers; Με ό,τι συμβαίνει ανεβαίνει; Λάθος. Με σκληρή δουλειά, μελέτη, σύγκριση και τελικά... uploading.

Ρώτα και τα κορίτσια.

 

giphy 6

 

Με λίγα λόγια, μπορεί εσείς τα αγόρια να σκέφτεστε ότι έχουμε καταφέρει πια και να διακτινιζόμαστε –γιατί αυτές οι γυναίκες είναι ικανές για όλα- αλλά το μόνο που κάνουμε είναι να δημιουργούμε ένα όμορφο αρχείο το οποίο τελικά χρησιμοποιούμε σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Έγινα κατανοητή;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved