Ευτυχισμένοι όσοι έχουν κοπέλα-τσέπης

Και με επιστημονικές αποδείξεις.

Μήπως είσαι ψηλός -κοινώς ντερέκι- και έχεις παρατηρήσει ότι όλες οι γυναίκες που έχουν περάσει από την πολυτάραχη ζωή σου (ελπίζω να μην είσαι ο Chandler) ήταν μικροκαμωμένες, κοντές ή ακόμα και… τάπες; Οι φίλοι σου συνήθιζαν να σε κοροϊδεύουν για το poly pocket που έχεις για κοπέλα, ενώ για να τη φιλήσεις έπρεπε να κάνεις ορθή γωνία μετατρέποντας κάτι τόσο γλυκό σε… καθημερινό γολγοθά;

Φίλε μου, αγνόησε τους άσχετους που γελάνε μαζί σου γιατί οφείλω να σου πω ότι άθελά σου συμβαδίζεις με την επιστήμη. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, τα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ύψους (με ψηλότερο τον άντρα), είναι και τα πιο ευτυχισμένα.

Κι αυτό έχει να κάνει ξεκάθαρα με τη φύση αλλά και την εξέλιξη των ειδών, μιας και έχεις τις ρίζες του στην προϊστορική ακόμα περίοδο, όταν και ο άντρας -λόγω σωματικής διάπλασης- ήταν και ο προστάτης της οικογένειας.

Αυτό είναι το Μανιφέστο μιας κοντής που ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσεις

Και μπορεί να ζούμε στο 2018, αλλά όσο να πεις η φύση του ανθρώπου δεν αλλάζει. Η κοντή τον θέλει τον άντρα ψηλό! Έτσι για να πιάνεται ο σβέρκος όταν τον καμαρώνει να σκαλίζει το δόντι με την οδοντογλυφίδα.

oooooo

 

Άσε που οι φερομόνες –οι ορμόνες του έρωτα- βρίσκονται στο κεφάλι (κυρίως), με αποτέλεσμα το κεφάλι της γυναίκας -της κοντής πάντα- και η μύτη του άντρα -του ψηλού-  να βρίσκονται στην κατάλληλη απόσταση.

Τα 5 μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια κοντή γυναίκα

Οπότε ψηλέα μου, βάλε την κοντή στην τσέπη σου, και χάραξε πορεία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved