Εσύ ξέρεις τι είναι αυτό το διαβόητο half night stand;

Ξέχνα το one night stand τώρα τα πράγματα αλλάζουν. Aλλά δεν ξέρουμε προς τα πού.

Τι είναι; Όπως και στο One Night Stand, υπάρχει η γνωριμία με κάποιον που έχει ως απώτερο σκοπό το σεξ. Στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, όλοι μιλούσαν για το one-night stand. Μας αρέσει όμως αυτή η νέα μόδα που δεν μιλάς σχεδόν καθόλου με τον άλλο; Είναι αυτό ανθρώπινο; Θέλουμε αυτό από τις ζωές μας;

Το σεξ μετά από μία ξέφρενη βραδιά, όπου κατέληγες στο κρεβάτι με μία άγνωστη που γνώρισες στο μπαρ και το πρωί ξυπνούσες με εκείνη στην αγκαλιά σου, χωρίς να θυμάσαι ούτε το όνομά της. Τώρα όμως δεν θα ξυπνάς καν δίπλα της. Αυτό είναι το νέο στοιχείο του half night stand.

 

 

Η διαφορά του, όμως, είναι πως δεν κοιμάσαι στο σπίτι της, απλά πηγαίνεις εκεί για να γίνει το σεξ και μετά μαζεύεις τα ρούχα σου και φεύγεις μέσα στη νύχτα σαν φάντασμα. Αυτή είναι η διαφορά με το one night stand που έμενες εκεί τη νύχτα κι έφευγες το άλλο πρωί.

 

 
 

Το σενάριο είναι πάνω – κάτω το ίδιο, μόνο που στο τέλος αντί να κοιμάσαι μαζί της, ξυπνάς το πρωί μόνος, γιατί έτσι σου αρέσει κι αυτό έχετε προσυμφωνήσει. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε κι έξω από την πόρτα.

 

 
 

Τότε εκείνη ως φίλη του Half Night Stand τον διώχνει ή σηκώνεται και φεύγει γιατί αυτός δεν κατάφερε να βγάλει εις πέρας την... αποστολή του, αλλά και για να μην νιώσει την αμηχανία της επόμενης ημέρας.

Τον τελευταίο περίπου ένα χρόνο, όμως, όλοι μιλούν για το half-night stand. Αυτή τη νέα μόδα. Είναι τώρα αυτό κάτι που θέλουμε σαν άντρες; Ακούγεται αρκετά ψυχρό και σκληρό.

Δες εδώ για να μάθεις κι άλλα για το half night stand:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved