Έρευνα: Οι ειδικοί ξέρουν πώς προκύπτει η απόλυτη απόλαυση στο κρεβάτι

Κι όμως η επιστήμη το έδειξε και τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα.

Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα μυστήριο και ειδικά εκείνο της γυναίκας όταν πρόκειται για σεξ. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με το σώμα της αν θέλουμε να της προκαλέσουμε απόλαυση.

 

 

Το ζήτημα της σεξουαλικής διέγερσης και απόλαυσης απαιτεί την ενασχόληση με λίγο περισσότερα σημεία και περιοχές του σώματος από τον… στόχο.

 

 
 

Με άλλα λόγια πρέπει να εξερευνήσουμε και να διεγείρουμε το σώμα του συντρόφου μας ώστε να το προετοιμάσουμε κατάλληλα για την ερωτική συνεύρεση. Ας ξεκινήσουμε με το γυναικείο σώμα που για πολλούς θεωρείται και πιο σύνθετο όσον αφορά τις ερωτογενείς περιοχές.

Εδώ θα κάνεις την διατριβή σου πάνω στο γυναικείο σώμα κι αυτό σίγουρα θα σου βγει σε καλό. Γιατί όμως το σώμα της είναι τόσο σύνθετο;

 

 
 

Αυτό συμβαίνει επειδή η κυριότερη ερωτογενής ζώνη μίας γυναίκας είναι η επιδερμίδα της οπότε εξερευνώντας κάθε σπιθαμή του σώματός της μπορεί να επιφέρει την διέγερση που αναζητάτε.

Αποφύγετε λοιπόν τη δημιουργία ενός νοητικού χάρτη του σώματός στον οποίο θα τοποθετηθούν «σύνορα» ερωτογενών ζωνών, γιατί δεν υπάρχουν.

Δες εδώ τι έδειξε η έρευνα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved