Πώς θα τα ξαναβρείς μαζί της μετά από έναν τσακωμό

Άσε τα πείσματα και κάνε την πρώτη κίνηση.

Η τέλεια σχέση στην οποία δεν τσακώνεστε ποτέ είναι πιο ευφάνταστη σεναριακή ιδέα κι από αυτή που πάει ο άλλος σε ρομαντική κομεντί και της κάνει πρόταση γάμου στον γάμο της και φεύγουν μαζί στο ηλιοβασίλεμα σαν τον Λούκι Λουκ. Η προστριβές είναι απολύτως λογικές, όχι μόνο ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, αλλά γενικά ανάμεσα σε ανθρώπους που μοιράζονται ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς τους, από συνάδελφοι μέχρι την οικογένεια. Εμείς όμως θα σταθούμε στον τσακωμό με εκείνη.

 

 

Ειδικά με εκείνη γιατί είναι και ο πιο εύθραυστος δεσμός. Στη δουλειά μπορείς να τα βρεις σε μια ελάχιστη βάση με τον αντιπαθητικό συνάδελφο, με την οικογένεια το αίμα, νερό δεν γίνεται, άρα με εκείνη πρέπει να δώσεις βάση. Όσο υπάρχει αγάπη οι τσακωμοί πρέπει να επουλώνονται και να μην μπαίνουν κάτω από το χαλί για όσο βράζει ο θυμός. Αυτό μόνο κι άλλους τσακωμούς θα φέρει οι οποίοι αθροιστικά θα φθείρουν τη σχέση και νομοτελειακά θα την τελειώσουν όταν σβήσει και η παραμικρή φλόγα του πάθους.

 

 

Ρίξε λοιπόν τον εγωισμό σου και τα μούτρα σου και πιάσε δουλειά. Στις φωτογραφίες παραπάνω θα βρεις όλα όσα πρέπει να κάνεις για να τα ξαναβρείτε. Κυρίως θα δεις τι δεν πρέπει να ξαναγίνει για να μην φτάσετε και πάλι σε αυτό το σημείο και να έχετε μια σχέση με πάθος, αλλά χωρίς δράμα. Να είστε αγαπημένοι, να μην μαλώνετε.  

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved