Αν κάνεις ποδήλατο σίγουρα έχεις περισσότερες πιθανότητες μαζί της

Η έρευνα που σε προτρέπει να πετάξεις το αμάξι.

Μία νέα έρευνα μας έσκασε στο κεφάλι και μας έκανε να ευχαριστήσουμε τον θεό των δύο τροχών μιας και έδειξε πως όσοι κάνουν ποδήλατο έχουν ένα αβαντάζ στις προτιμήσεις των γυναικών.

Ακούγεται παράξενο; Κι όμως το λέει η επιστήμη, δεν το λέμε εμείς. Μήπως ήρθε όντως η ώρα να αφήσεις το αυτοκίνητο στο γκαράζ; Μήπως πρέπει να ξεθάψεις το παλιό σου ποδήλατο μέσα από το σωρό στην αποθήκη; Δεν ακούγεται και άσχημη ιδέα, πρώτα όμως πρέπει να σκεφτείς πως το κάνεις για σένα κι όχι για να φαίνεσαι σέξι στις γυναίκες.

Τι σου κάνει η ποδηλασία στο σώμα; Για δες...

 

Μετά έρχεται κι αυτό….

Κάνοντας μια αναζήτηση για τους «καλύτερους εραστές του κόσμου» στο διαδίκτυο, τα πρώτα (και περισσότερα) αποτελέσματα που θα προκύψουν θα αφορούν την κατάταξη με βάση τη χώρα ή το ζώδιο.

 

Ωστόσο, φαίνεται πως το «χρυσό» μετάλλιο μπορεί να δοθεί και σε μια κατηγορία αθλητών, σύμφωνα με μελέτη της οποίας ηγήθηκε ο Δρ Romualdo Belardinelli, διευθυντής του Καρδιολογικού Ινστιτούτου Lancisi στην Ανκόνα.

Τι ακριβώς όμως έδειξε η τρομερή αυτή νέα έρευνα; Αν θέλεις να είσαι σίγουρος πως δεν θα ξεθάψεις τσάμπα το ποδήλατο κοίταξε να δεις τι είπε η επιστήμη:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved