5 πράγματα που καλύτερα να αποφύγεις να πεις στο κρεβάτι μαζί της

Βασικά, γιατί να μιλήσεις;

Το τι κάνετε στο κρεβάτι σας, εκτός από απόλαυση, είναι και μια μορφή επικοινωνίας. Ακόμα κι αν δεν ανταλλάζετε κουβέντα, ακόμα κι αν τα βλέμματά σας δεν διασταυρώνονται, τα σώματά σας παραμένουν σε απόλυτη επικοινωνία καθώς γίνονται ένα. Αυτό δεν σημαίνει πως κατά τη διάρκεια της πράξης παύει κάθε άλλη μορφή επικοινωνίας μεταξύ σας. 

 

 

Το το λέμε και τι όχι κατά τη διάρκεια του, είναι τόσο μεγάλο πεδίο αντιπαράθεσης και ανταλλαγής απόψεων που χρειάζονται βιβλία ολόκληρα για να αναλυθεί. Το μοναδικό εύκολο που μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος είναι όσα δεν πρέπει να πει κανείς στις πιο προσωπικές στιγμές του ζευγαριού. Πάνω στη φούντωση και στο πάθος είναι πολύ εύκολο να ξεγλιστρήσει από τη γλώσσα κάτι που να την ξενερώσει, να την κάνει να νιώσει άβολα ή να την ξενερώσει. Τα μεγαλύτερα γλωσσικά λάθη που μπορείς να κάνεις βρίσκονται στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

 

 

Για το αντίστροφο φαινόμενο, δηλαδή ποια είναι αυτά που μπορούμε και πρέπει να λέμε κατά τη διάρκεια του σεξ, δεν είναι ασφαλές να εκτιμηθεί. Δυστυχώς εκεί θα πας προσεκτικά με την παλιά καλή μέθοδο της δοκιμής σφάλματος. Ξεκινώντας από χαμηλά αυξάνεις την ένταση ανάλογα και με την άνεση που διαχέεται στον αέρα. Να της δίνεις σημασία, ειδικά στη γλώσσα του σώματος, καθώς δεν είναι πάντα εφικτό να σου πει ότι ένιωσε δυσφορία με κάτι που είπες. Μπορείς πάντα να κάνεις follow up σε όσα σου λέει και να κατευθύνεις αυτή την ιδιαίτερη και ιδιωτική σας στιγμή με ερωτήσεις.

 

 

Αν νιώσεις μετά το σεξ πως το βλέμμα της είναι σαν να θέλει να σου πει κάτι, μην υπεκφεύγεις. Πάρε την πρωτοβουλία και άνοιξε πρώτος τη συζήτηση. Η συζήτηση μετά το σεξ έχει μεγαλύτερη σχέση με την απόλαυση που αντλεί το ζευγάρι από αυτή την πράξη παρά την όποια συζήτηση κάνει κατά τη διάρκεια. Το σεξ δεν είναι μια μονοδιάστατη σταθερά. Είναι μια διαδικασία που εξελίσσεται ανάμεσα στο ζευγάρι, μπορεί να γίνει καλύτερο και απολαυστικότερο, αρκει να μιλάνε. Μην ξεχνάς και τα 5 πράγματα που αναφέραμε παραπάνω, αυτά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ειπωθούν από το στόμα σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved