Το τηλεφωνικό σεξ αναβιώνει τις παλιές του δόξες

Η καραντίνα έκανε τα τηλέφωνα να πάρουν «φωτιά». Και όλο αυτό συνεχίζεται.

Όντας κλεισμένοι μέσα στο σπίτι μας, αποκομμένοι από τους φίλους μας και τους γνωστούς μας, ψάχναμε διάφορους τρόπους να επικοινωνήσουμε με τον έξω κόσμο. Αυτό φυσικά έγινε με την βοήθεια της τεχνολογίας και συγκεκριμένα του ίντερνετ. Τα social media στο γενικό lockdown πήραν «φωτιά», όπως και τα τηλέφωνα. Εμείς θα σταθούμε στην δεύτερη περίπτωση. Το παλιό καλό και αξεπέραστο τηλεφωνικό σεξ, έζησε μια δεύτερη εφηβεία, όπως και αυτοί που το επέλεξαν για να δώσουν στην μίζερη καθημερινότητά τους ζωή.

Οι extreme σεξουαλικές φαντασιώσεις που δεν παραδέχονται οι γυναίκες

Οι τηλεφωνικές πλατφόρμες, σύμφωνα με ένα άρθρο του The Cut, είδαν αύξηση κατά 10%, ένα ποσοστό που επισημοποίησε την επιστροφή του τηλεφωνικού σεξ στην elite του έρωτα από απόσταση. Αν και η έρευνα αφορά την Αμερική, δεν μπορούμε παρά να ελπίζουμε πως και τα τηλέφωνα των Ελλήνων ζεστάθηκαν στα αφτιά τους εν μέσω της πανδημίας. Λίγη old school επικοινωνία για να μεταφέρουμε τις εσωτερικές μας ανησυχίες δεν έβλαψε κανέναν.

 

«Ο κόσμος πιστεύει πως το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια καλή φωνή και ένα καλό βογγητό και για το λόγο αυτό ο αριθμός είναι τόσο μεγάλος», λέει μια τηλεφωνήτρια αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. «Αν δεν ξέρεις την τέχνη του να κρατάς έναν άντρα στο τηλέφωνο, τότε θα στο κλείνουν όλη την ώρα». Διαφωνεί κανείς;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved