Θα μπορούμε να κάνουμε σεξ στο διάστημα;

Τα βαλάμε κάτω -επιστημονικά- και είδαμε πως η βαρύτητα δεν είναι φίλος μας.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, ο πλανήτης τα φτύνει και είναι θέμα χρόνου να τον εγκαταλείψουμε. Οι φυσικές πηγές ενέργειας τελειώνουν, οι οικονομικές δυσχέρειες είναι ανεπανόρθωτες και οι πανδημίες ξεκίνησαν. Καιρός να μαζεύουμε τα μπογαλάκια μας για άλλους πλανήτες. Με τις έρευνες να δείχνουν πως έχουμε βρει πλανήτες που μοιάζουν με την Γη, η τεχνολογία του μέλλοντος θα επικεντρωθεί στα διαστημικά ταξίδια. Αλλά μέχρι να φτάσουμε τι γίνεται;

Γιατί καλά τα όνειρα για το χτίσιμο μίας νέα κοινωνίας, αλλά άπαξ και ετοιμαστούμε και μπαρκάρουμε για νέους γαλαξίες, προκύπτει ένα ερώτημα: Θα μπορούμε να κάνουμε σεξ για να μειώσουμε λίγο την βαρεμάρα; Πόσο εφικτό είναι κάτι τέτοιο και τι γίνεται ήδη στον διαστημικό σταθμό;

 

sex ban space 1806244

 

Αρχικά ιδρώνεις πολύ εκεί πάνω

Κάτι βασικό που πρέπει να ξέρεις για τους αστροναύτες είναι πως ιδρώνουν πολύ. Ή μάλλον δεν είναι μόνο ότι ιδρώνουν, αλλά ότι δεν μπορούν να ξεφορτωθούν τον ιδρώτα τους. Λόγω της έλλειψης βαρύτητας, τα σταγονίδια μένουν σχεδόν κολλημένα πάνω τους με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να ανεβαίνει στο σώμα και να νιώθεις σαν να έχεις βγει από την θάλασσα με τα ρούχα – μάλιστα κάποια σταγονίδια περιφέρονται και γύρω από τους αστροναύτες. Το λες και λίγο εκνευριστικό.

 

Η στύση δεν θα είναι κάτι εύκολο

Μπορεί να βλέπεις την διπλανή συνταξιδιώτισσα και να σου γυρνούν τα μυαλά, αλλά το πόσο ακριβώς θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις, είναι κάτι το διαφορετικό. Η στύση για παράδειγμα. Εδώ δρα αστραπιαία. Η ροή όμως του αίματος και γενικά η κυκλοφορία του, είναι πολύ διαφορετικά στο διάστημα από ότι τη Γη. Το βάρος του αίματος ανά μονάδα ζυγίζει λιγότερο και με την ταχύτητα να μειώνεται, θα χρειάζεται μόνιμο γερανό για να τον κρατήσεις όρθιο. Οπότε ή θα πρέπει οι επιστήμονες να βρουν λύσεις για να κρατήσουν την ταχύτητα του αίματος στα επιθυμητά, ή θα πρέπει να βρούμε άλλες ασχολίες.

 passengers lawrence pratt


Οι στάσεις δεν θα είναι εύκολες

Όχι οι στάσεις του διαστημοπλοίου, αλλά αυτές που θες να κάνεις με το κάθε κορίτσι. Ας ξεκινήσουμε από την φυσική. Το πρόβλημά μας θα είναι ο τρίτος νόμος του Νεύτωνα με την περίφημη αρχή της διατήρησης της ορμής που θα ασκούν τα δύο σώματα το ένα στο άλλο – αν τα καταφέρουν. Αν όχι θα εξοστρακίζεις την παρτενέρ σου με αποτέλεσμα να παίζετε μπόουλινγκ αντί να κάνετε σεξ. Ευτυχώς για όλους υπάρχει αυτό εδώ το υπέροχο 2Suit -με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μάλιστα- που υπόσχεται να αγνοήσουμε την βαρύτητα και να μπορούμε να βγάλουμε τα μάτια μας με την ησυχία μας στο διάστημα. Μέχρι και η NASA το παραδέχεται, οπότε μην γελάτε.

 

 

Μέχρι τότε ελπίζουμε να έχουν βρει λύση για τις αποστάσεις. Ας μας ρίξουν τουλάχιστον σε ύπνο γιατί τα υπερδιαστημικά ταξίδια χωρίς σεξ...δεν παλεύονται.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved