Θα εργαζόσουν ως υπεύθυνος ελέγχου για sex toys;

Αν είπες ήδη «όχι», περίμενε να ακούσεις για τα 40.000 ευρώ. 

Βρίσκεις την δουλειά σου βαρετή; Σε έχει φάει η ρουτίνα; Έχεις υπερβολικά πολλές αρμοδιότητες και σε πληρώνουν τρεις και εξήντα; Να λοιπόν που αυτή εδώ η αγγελία στοχεύει να σε ανταμείψει πλουσιοπάροχα για έναν ολόκληρο χρόνο και παράλληλα να φροντίσει να περάσεις καλά. Γιατί; Γιατί περιλαμβάνει σεξ. Περίπου.  

Το OnBuy.com προσφέρει 45.000 ευρώ για όλο τον χρόνο, σε έναν τυχερό και παράλληλα γενναίο που θα δοκιμάσει μία σειρά από διαφορετικά sex toys. Το αν θα το κάνει μόνος του ή με την σύντροφό του, είναι τελείως προσωπικό θέμα – μάλλον. Στο job description αναφέρεται πως θα πρέπει να δώσεις οργανωμένο report για το κάθε βοήθημα ξεχωριστά, να είσαι σε θέση να απαντήσεις σε ερωτήσεις καταναλωτών οι οποίοι το αγόρασαν το μαραφέτι αλλά ενδεχομένως να έχουν μπερδευτεί και να γνωρίσεις όλη την αγορά των sex toys που βρίσκεται εκεί έξω ώστε να είσαι σε θέση να προτείνεις παράλληλα προϊόντα.

orgasmo femminile cosa lo favorisce 1

Η ιστοσελίδα αναφέρει συγκεκριμένα πως δέχεται πάνω από 500 ερωτήσεις τον μήνα σχετικά με τα sex toys, οπότε αναμένεται να έχεις πολύ δουλειά. Σε κάθε περίπτωση το «υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου sex toys», όχι μόνο ακούγεται πιασάρικο αλλά μπορεί να σε βάλει από το πουθενά σε μία μπίζνα που αποφέρει στον πλανήτη 4 δις κέρδος τον χρόνο. Αμ τι, παίζουμε;

Αν πάντως το σκέφτεσαι, μπορείς να κάνεις αίτηση εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved