Αυτό που βρίσκεσαι μετά από καιρό με την πρώην και νομίζεις ότι σε θέλει ακόμα;

Έχεις καταλάβει τι συμβαίνει με τον Brad και την Jennifer έτσι; 

Μπορεί να βρισκόμαστε στο περιβάλλον αντρικού site, αλλά έχω αντιληφθεί αγαπημένε αναγνώστη ότι τις τελευταίες μέρες σε έχει απασχολήσει έντονα η μεγαλειώδης και ιστορική θα έλεγα συνάντηση των Brad Pitt και Jennifer Aniston στα παρασκήνια των SAG Awards. Για τους ελάχιστους που δεν γνωρίζουν- αλήθεια είστε πολλοί εσείς;- οι δύο stars υπήρξαν παντρεμένοι-έλα θυμάσαι το guest του Brad στα Friends- αλλά στον μίστερ Pitt έλαχε να παίξει σε ταινία με την Angelina Jolie το μακρινό 2005 –παράλληλα η Παπαρίζου σήκωνε ψηλά το λάβαρο της Eurovision για την Ελλάδα- να την ερωτευτεί και να αφήσει την Jennifer (μας) στα κρύα του λουτρού.

giphy

Πολλά γράφτηκαν τότε ακόμα περισσότερα ειπώθηκαν. Το conclusion της υπόθεσης ήταν ότι ο Brad τα βρήκε με την super hot αντροχωρίστρα, και η Jennifer έγινε η παγκόσμια κερατωμένη και παρατημένη (ναι η διάσημη και ζάμπλουτη Jennifer). Anyway, το 2016 οι Brad και Angelina χώρισαν, η Angie το έριξε στον ανθρωπισμό (κλαπ κλαπ) και οι άλλοι δύο συνέχισαν να είναι ηθοποιοί και υπερβολικά λαμπεροί και ωραίοι άνθρωποι.

Και τσουπ, λίγα 24ωρα πριν έχουμε ιστορική συνάντηση και αγκαλιά των δύο πρώην συζύγων όπου συγχαίρει ο ένας τον άλλο για το βραβείο του. Φυσικά, αυτό που κάνει το γύρο του κόσμου είναι η εικόνα του Brad να κρατάει το χέρι της Jennifer και εκείνη να του γυρνάει επιδεικτικά τη γυμνασμένη της πλάτη. Ε όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε ο κακός χαμός. Ο Brad θέλει, αλλά η Jennifer όχι, και τέτοια…

giphy 1

Και μεταφέρω το σκηνικό σε ανθρώπινα και… επίγεια δεδομένα. Σε μία κατάσταση όπου είσαι καλεσμένος σε γάμο ή γενέθλια –για SAG δε σε κόβω- και ξέρεις ότι θα δεις εκεί την πρώην σου. Την οποία παράτησες με τον χειρότερο τρόπο πριν κάποια χρόνια, ίσως και να κεράτωσες, δεν ξέρω. Και πας με την ελπίδα να ανταλλάξετε καυτές ματιές και το ξημέρωμα να σας βρει να κάνετε τον έρωτα τον νοσταλγικό! Τώρα αν θέλει και επανασύνδεση, γιατί όχι… Μόνος σου είσαι έτσι κι αλλιώς. Προσγειώσου!

Και… όντως προσγειώνεσαι! Γιατί αυτή είναι πιο ωραία από ποτέ-ναι προφανώς προετοίμαζε εβδομάδες την εμφάνιση-χαρούμενη, υπέρλαμπρη και… δε σου δίνει σημασία. Και γιατί να το κάνει εξάλλου; Σε περίπτωση που είναι single, έχει μάλλον 3 μηνύματα στο inbox από τρεις διαφορετικούς διεκδικητές. Αλλά εντάξει αυτό δε σε απασχολεί. Εσένα σε νοιάζει το τώρα και η στιγμή. Και ξέρεις κάτι; Θα την έχετε τη στιγμή σας. Πολλές στιγμές βασικά. Το αίμα νερό δε γίνεται. Λυπάμαι όμως που σου τον λέω… Δύσκολα θα έχεις κάτι παραπάνω. Γιατί ακόμα και τη στιγμή που θα πάει να λυγίσει και να παραδοθεί στη γοητεία σου-γούστα είναι αυτά-θα θυμηθεί ότι της έψησες το ψάρι στα χείλη ή ότι την απάτησες ή και τα δύο μαζί και θα… ξενερώσει!

giphy 3

Τι έχεις να κερδίσεις εσύ; Άντε κανένα φάσωμα αν έχετε μεθύσει. Στην καλύτερη σεξ, το οποίο θα αποφασίσει εκείνη φυσικά! Αλλά για κάτι παραπάνω δε χρειάζεται να το συζητήσουμε αγάπη μου. Αν έχει μυαλό η κοπέλα θα φύγει τρέχοντας. Όσο για το σεξ… Εντάξει λίγη αξιόλογη επαφή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Αυτά αν σε λένε Κώστα και εκείνη Κατερίνα. Στην περίπτωση των Brad και Jennifer, θα λέγαμε να το ξανασκεφτούν γιατί τους θέλουμε μαζί σχεδόν όσο το σουβλάκι με το τζατζίκι. Πειράζει που είμαστε ακόμα λίγο ρομαντικές;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved