Μπορεί η Βιομηχανία του Σεξ να χωρέσει σε ένα κάδρο;

Μια Γερμανίδα φωτογράφος σου δίνει την απάντηση…

«Ένα κορίτσι κάνει αυτό που πρέπει να κάνει…» Αυτό είναι το μοτό στο οποίο δηλώνει αφοσιωμένη η Shadait, πρώην άστεγη και νυν συνοδός πολυτελείας.

«Όχι, δεν εργάζομαι ως πόρνη» δηλώνει εμφατικά. «Αυτό που κάνω είναι να περνάω ποιοτικό χρόνο με έναν άνδρα ο οποίος μου προσφέρει στιγμές που θα τις ζούσα μονάχα με κάποιον που θα βρισκόσουν σε σχέση.»

Προφανώς, δεν ήταν το συγκεκριμένο επάγγελμα ένα από εκείνα που θα εκπλήρωναν τα παιδικά όνειρα της Shadait. Η μεγάλη της καψούρα ήταν (και παραμένει) το σχέδιο μόδας και το σημερινό της επάγγελμα το βλέπει απλά σαν ένα βοήθημα που θα την φέρει πιο κοντά στο όνειρο της οικονομικής ανεξαρτησίας. Πιο κοντά στην ημέρα εκείνη που θα μπει στο δικό της ατελιέ και θα πιάσει το μολύβι στο χέρι για να δημιουργήσει τα πρώτα της σχέδια.

Φαντάζει συνειδητοποιημένη και με την ίδια άνεση που εξομολογείται τον τρόπο που καλύπτει το βιοπορισμό της, φροντίζει και να ποζάρει μπροστά από το φακό της Julia Fullerton-Batten. Η τελευταία, μέσα από έργα καλλιτεχνικής φωτογράφισης δικής της δημιουργίας, έχει καταφέρει – όχι άδικα - να γίνει ευρέως γνωστή ανά τον κόσμο. Μέσα από μια σειρά φωτογραφικών projects τα οποία κάνουν δυσδιάκριτα τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τον σουρεαλισμό, η Julia φροντίζει συχνά-πυκνά να συγκεντρώνει πάνω της όχι απλώς το ενδιαφέρον αλλά και το θαυμασμό.

Το αυτό έγινε και με την τελευταία της δουλειά. Σε αυτήν, βάζει σε ρόλο πρωταγωνιστικό όλες εκείνες τις γυναίκες που βιοπορίζονται μέσα από τη λεγόμενη «Βιομηχανία του Σεξ». Στρίπερ, ιερόδουλες, πορνοστάρ, συνοδοί πολυτελείας, μπαίνουν στο κάδρο της Julia συνθέτοντας το εκρηκτικό φωτογραφικό άλμπουμ που θα απολαύσεις σε 3, 2, 1… 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved