Είναι λογικό να θες να βγεις με τους φίλους αντί μαζί της;

Απόλυτα. Αλλά γιατί οι γυναίκες μας βγάζουν «κακούς» για αυτή την επιλογή;

Υπάρχουν ορισμένες ερωτήσεις οι οποίες δεν επιδέχονται απάντησης. Για παράδειγμα: «Βοσκάνε οι αγελάδες στο λιβάδι;» «Είναι η γη στρογγυλή;» «Θα γίνουν επεισόδια αν επιτραπούν οι μετακινήσεις οπαδών στην σούπερ λιγκ;». Είναι οι λεγόμενες ρητορικές, όπως πολύ καλά γνωρίζεις. 

Σε αυτήν την κατηγορία, φίλε μου, μπορεί να διεκδικήσει αρχηγία η ρητορικότερη όλων των ερωτήσεων. ΑΥΤΗ: «Είναι αλήθεια πως απολαμβάνεις να βγαίνεις με τους φίλους σου περισσότερο από ότι με την κοπέλα σου;». Όποιος διαφωνεί ή όποιος θίγεται, ας σταματήσει εδώ την ανάγνωση. Όχι τίποτε άλλο, αλλά με την επιστήμη δεν τα βάζεις. 

screen shot 2014 11 16 at 22 27 08

Ω ναι. Την αυτονόητη αυτή πραγματικότητα, εκείνη που σου λέει ξεκάθαρα πως το ντέρμπι Bromance-Romance είναι ξεκάθαρος άσσος από ημίχρονο, την πραγματικότητα που σιγοψιθυρίζουν οι αντροπαρέες μεταξύ τους, έρχεται να την επαληθεύσει μια  έρευνα. Σε αυτήν αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι άντρες εκφράζουν πιο εύκολα τα συναισθήματά τους όταν βρίσκονται με τους κολλητούς τους, σε αντίθεση με τις στιγμές εκείνες που βρίσκονται με την κοπέλα τους που προσπαθούν να κρατήσουν κάποια προσχήματα για να μην εκτεθούν. Σκέψου το. Το ίδιο είναι να βλέπεις θρίλερ μαζί της και να πετάγεται ο Τζέισον από το πουθενά και το ίδιο είναι να έβλεπες την ίδια σκηνή με 2-3 φιλαράκια σου; Αλλά πριν το αναλύσουμε αυτό ας θυμηθούμε μερικά κορυφαία bromances.

 

 

Συνεχίζουμε; Και στις δύο περιπτώσεις τα κάνεις πάνω σου αλλά όταν είσαι με τη γυναίκα σου το πιο πιθανό είναι να το παίξεις κουλ σε φάση «μην αγχώνεσαι αγαπίτσα, ψεύτικα είναι όλα αυτά που βλέπεις, εγώ είμαι εδώ για εσένα *ρέψιμο» και να προτάξεις τα στήθη σου για να ξαπλάρει πάνω τους εφησυχασμένη. Η ίδια σκηνή στο σπίτι του κολλητού θα περιείχε μέσα κωλοτουμπίδια στον αέρα, ακαταλαβίστικους φθόγγους και ιαχές πανικού. Για τους πιο μερακλήδες, η αντίδραση θα μπορούσε να περιλαμβάνει μέχρι και τσιρίδες 7 βαθμών της κλίμακας Βούλτεψη.

snatch feature

Αυτοί είμαστε κι ας μη κρυβόμαστε. Οι κολλητοί, κολλητοί, η γυναίκα, γυναίκα και είναι ευλογία να τους έχεις άπαντες έτσι όπως πρέπει στη ζωή και την καθημερινότητά σου. Αλλά αν τα βάλεις στη ζυγαριά και πατήσεις το κουμπί που γράφει πάνω «εξοδόμετρο», τότε είναι βέβαιο πως το αποτέλεσμα θα γύρει συντριπτικά υπέρ των φίλων.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved