3 φυσικοί τρόποι για δόντια πιο άσπρα και από το χιόνι

Με αυτά τα tips «θα καθαρίσεις». Τα δόντια.

Κακά τα ψέματα ό,τι και αν κάνεις, όσο στοματικά διαλύματα και αν χρησιμοποιήσεις, τα δόντια μπορεί να καθαρίσουν αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα γίνουν κάτασπρα.

Να όμως 3 καλές λύσεις, που θα φροντίσουν να λάμπουν τα δόντια σαν να βγήκαν από το πλυντήριο.

 

1. Βούρτσισμα άμεσα μετά την κατάποση

Man teeth brushing with electric toothbrush

Δεν είναι εύκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο. Για τύπους που θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν πιο λευκά δόντια γίνεται, επιβάλλεται βούρτσισμα αμέσως μετά το φαγητό ή το ποτό. Γι’ αυτό και άλλωστε θα έχεις δει σε πολλά μαγαζιά να υπάρχουν αυτόματοι πωλητές σε οδοντόκρεμες και βούρτσες. Όσο πιο άμεσα το αντιμετωπίζεις, τόσο «στερείς» τα υπολείμματα της τροφής σου από τα βακτήρια. Σταθερή αξία.

2. Πόνταρε στη σόδα

thumb 600x436

Όχι σε αυτή που πίνεις για να χωνέψεις. Την άλλη, την μαγειρική. Εκτός από το να «φουσκώνει» αρκετές συνταγές μαγειρικής, θεωρείται ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να βάλεις στα δόντια για να τα κρατάς καθαρά. Εφάρμοσε τη το βράδυ μετά το βούρτσισμα με την οδοντόκρεμα. Θα γυαλίσει τα δόντια στην εντέλεια και θα φροντίσει να έχεις το πιο λαμπερό χαμόγελο.

3. Κουρκουμάς

bigstock Turmeric Powder In Spoon And R 102350429

Νόμιζες πως κάνει μόνο για την κουζίνα; Οι ιδιότητες της κουρκούμης (ναι έτσι λέγεται κανονικά), είναι γνωστές από την εποχή του μεσαίωνα. Μπορεί να έχει δυνατή μυρωδιά και ακόμα πιο δυνατή γεύση, αλλά φροντίζει και για την στοματική υγιεινή. Άπλωσε ελάχιστη πάνω στην οδοντόβουρτσα και τρίψε καλά τα δόντια σου. Πριν ξεπλύνει με νερό άφησε τον κουρκουμά για 1-2 λεπτά πάνω στα δόντια, ώστε να σκοτώσει και τα βακτήρια.

Και είσαι σένιος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved