3 εύκολοι τρόποι για να καθαρίσεις το greek kamaki στέρνο σου

Αν θες δηλαδή.

Το θέμα της αποτρίχωσης είναι λεπτό και μετεωρίζεται ανάμεσα στο ταμπού και το metrosexual. Γενικά εδώ στο Ratpack δεν τρελαινόμαστε με αυτό εκτός κι αν μοιάζεις με αρκούδα της Πίνδου λίγο πριν τη χειμερία νάρκη οπότε δεν έχεις κι άλλη λύση.

Σε κάθε περίπτωση πάντα, εκτός από τις σκληρές αποφάσεις (βλέπε λέιζερ), υπάρχουν και πιο απλοί τρόποι για να βγεις από το greek kamaki mode που μάλλον δεν επέλεξες. Εκτός αν σου αρέσει οπότε πάμε πάσο.

Και αυτοί εδώ είναι οι 3 πιο διαδεδομένοι και απλοί τρόποι για να ξεχορταριάσεις λίγο το στέρνο σου.

1. Διεύρυνση του κύκλου εργασιών στο ξύρισμα

best way to shave chest

Εκτός από τα μάγουλα υπάρχει και το στέρνο. Αν θες να είναι απαλό σα μάγουλο μωρού μπορεί να το πάρεις με το ξυράφι το παραδοσιακό, όχι κόντρα όμως γιατί όταν θα αρχίσουν να βγαίνουν οι τρίχες ξανά θα δεινοπαθήσεις. Το καλύτερο, αν θες τη γνώμη μας, είναι να τα πάρεις κοντά με την ξυριστική μηχανή.

2. Οι κρέμες δεν είναι μόνο θερμαντικές

Μπορεί να σου ακούγεται παράλογο, όμως είναι αλήθεια ότι υπάρχουν κρέμες αποτρίχωσης στην αγορά και αν ψαχτείς στο ίντερνετ θα τις βρεις. Το μεγάλο συν τους είναι ότι πονάνε λιγότερο από το κερί και είναι ιδανικές για πιο ευαίσθητες περιοχές (βλέπε τρίχες στο στομάχι).

3. Το κερί μην το φοβάσαι (λέμε τώρα)

uUqAbL

Κοίτα αυτή είναι πιο σκληρή λύση σε περίπτωση που θες να γίνεις «γυαλί». Και φήμες λένε πως πονάει αρκετά. Αλλά όπως θα σου πει και η κοπελιά σου: μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved