Πώς θα λούζεις τα μαλλιά σου χωρίς όμως να τα καταστρέφεις

Υπάρχει τρόπος και πρέπει να τον ξέρεις.

Πρέπει να πλένεις τα μαλλιά σου; Να τα τρίβεις; Να κάνεις μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σου την ώρα που απλώνεις το σαμπουάν; Ή μήπως θα ήταν καλύτερα να αφήνεις τα μαλλιά σου όπως είναι, εμπιστευόμενος την προστασία τους από τριχόπτωση και πιτυρίδα στα φυσικά έλαια που απελευθερώνουν οι πόροι το κεφαλιού σου;

 

 

Ετοιμάζεσαι για ταξίδι, μόλις πήγες στο κοντινό σου barber shop που έχει γίνει μόδα και υπάρχει σε κάθε γωνία και περίμενες να βγεις με το τέλειο κούρεμα, αλλά κάτι δεν πάει καλά.

Όχι δεν φταίει πάντα ο κομμωτής, ούτε η φύση της τρίχας σου, ούτε το σχήμα του κεφαλιού σου. Πολλές φορές κάθε άντρας κάνει συχνά λάθη με τα μαλλιά του και γι’ αυτό καταλήγεις να μην σου αρέσει τίποτα, όποιος και αν σε κούρεψε.

 
 
 

Αν δεν νιώθεις καλά με το να συμβουλευτείς μια γυναίκα που σίγουρα ξέρει καλύτερα ό,τι έχει σχέση με το τριχωτό της κεφαλής ή να ρωτήσεις τον κομμωτή σου, εμείς είμαστε εδώ και θα σου πούμε ποια είναι τα λάθη που κάνεις και πως να τα αποφύγεις για να έχεις ένα τέλειο styling.

Τελευταία, έχει αναπτυχθεί μια ολόκληρη φιλολογία ως προς την υγεία των μαλλιών, η οποία κλίνει προς την αποστροφή σε ό,τι έχει να κάνει με χημικά και αρωματικά σαμπουάν. Οι οπαδοί αυτής της τάσης θεωρούν ότι καλύτερα να απλώνεις κάθε δύο εβδομάδες στα μαλλιά σου ένα μείγμα από μαγειρική σόδα και μηλόξυδο και να αφήνεις τη φύση να ακολουθήσει την πορεία της.

 

 
 

Πιστεύουν ακράδαντα ότι η χρήση ενός σαμπουάν με τεχνητά απορρυπαντικά συστατικά και αρώματα, απογυμνώνει τα υγιεινά έλαια της τρίχας, διαταράσσει την ισορροπία του pH, φράσσει τους πόρους του τριχωτού της κεφαλής, και πιθανώς να δημιουργεί καρκίνο.

Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις όταν λούζεσαι:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved