Slick Back: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα τάση στα αντρικά μαλλιά

Αν έχεις βαρεθεί τα ίδια και ίδια στα μαλλιά σου, ίσως ήρθε η ώρα για μια badass επιστροφή στα κλασικά.

Αν ψάχνεις για το τρίπτυχο που θα βγάλει από τέλμα της κοινοτυπίας δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από το «χτένα, μπριγιαντίνη και όλα πίσω». Αυτά είναι όλα κι όλα όσα χρειάζεσαι, όμως ένα καλό slick back είναι πολλά περισσότερα. Το κυριότερο είναι ότι είναι πολλές και διαφορετικές οι εκδοχές του και δεν είναι μόνο το στυλ του ιταλοαμερικάνου μαφιόζου. Πριν διαλέξεις το στυλ που σου ταιριάζει καλύτερα, μελέτησε τα παρακάτω στοιχεία για να προσφέρεις το καλύτερο στον εαυτό σου.

 

 

Αρχικά να δώσουμε έναν γενικό ορισμό του slick back. Ναι, είναι όλα πίσω και πάντα με τη βοήθεια κάποιου προϊόντος που θα τα κρατάει στη θέση τους. Για να το πετύχεις σωστά θέλεις ένα σεβαστό αρχικό μήκος, τουλάχιστον για τα πάνω. Αν τα μαλλιά σου δεν είναι αρκετά μακριά για να πετύχεις τη σωστή κίνηση, συνιστούμε υπομονή για ένα-δύο μήνες ακόμα. Στα πλαϊνά το slick back είναι λιγότερο απαιτητικό. Εκεί μπορείς να παίξεις σε διάφορα μήκη, από το ίδιο με τα πάνω για ένα γεμάτο αποτέλεσμα, μέχρι και σχεδόν ξυρισμένα σε στυλ Arthur Shelby.

Πριν πιάσεις τη μπριγιαντίνη το μοναδικό ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις είναι το αν σου πάει αυτό το στυλ. Σε αυτό είσαι τυχερός γιατί είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο στυλ και ο καθένας μπορεί να το φέρει στα μέτρα του. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αυξάνεις ή να μειώνεις τον όγκο των πλαϊνών ανάλογα με το πόσο στρογγυλό ή μακρόστενο είναι το πρόσωπό σου. Στο πεδίο του πόσο εύκολο είναι το συντηρήσεις, είναι μάλλον ένα από τα πιο εύκολα στυλ. Το styling είναι μια πανεύκολη διαδικασία και οι επισκέψεις στον κουρέα αρκετά αραιές σε σχέση με άλλα κουρέματα.

Στην gallery από κάτω είναι συγκεντρωμένα όλες οι διαφορετικές εκδοχές του slick back για να διαλέξεις αυτή που θα δώσει τον αέρα του bad boy στην εμφάνισή σου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved