Γιατί πρέπει να δοκιμάσεις ένα αιθέριο έλαιο αντί για το κλασικό σου άρωμα

Κι όμως είναι πιο ανθεκτικά και κρατάνε περισσότερο χωρίς να είναι έντονα.

Το να δοκιμάσεις κάτι καινούριο είναι θεμιτό γιατί έτσι εξελίσσεσαι και πας λίγο πιο πέρα σαν άνδρας αλλά και σαν άνθρωπος. Όλοι μας έχουμε φορέσει ένα ανδρικό άρωμα και όλοι μας έχουμε τη μάρκα που μας αρέσει πιο πολύ μέσα στα χρόνια. Τώρα όμως υπάρχει μία άλλη λύση στο να μυρίζεις όμορφα και δεν μιλάμε για τα αποσμητικά φυσικά.

Tα αιθέρια έλαια είναι φυσικές σύνθετες οργανικές ενώσεις, με έντονη οσμή, αποτελώντας τη σπονδυλική στήλη της αρωματοθεραπείας, οι οποίες περιέχονται σε μικροσκοπικούς εξωτερικούς αδένες ή αδένες που βρίσκονται βαθιά μέσα στις ρίζες , στο ξύλο, στα φύλλα, στα άνθη και στους καρπούς του φυτού.

 

 

Τα αιθέρια έλαια είναι μια καυτή τάση εδώ και μερικά χρόνια στο grooming. Σε αντίθεση με τα άλλα ευωδιαστά ξαδέρφια τους, τα αλκοολούχα αρώματα σε σπρέι, αυτά τα υψηλής πυκνότητας αποστάγματα αιθέριων ελαίων δεν σε «μπουκώνουν» με το άρωμά τους.

 

 
 

Τα αιθέρια έλαια είναι μια συμπυκνωμένη και πολύ δυνατή παρουσίαση των θεραπευτικών δυνατοτήτων κάθε φυτού, αποτελώντας παράλληλα την ουσία και την ψυχή του. Γι ́αυτό και ο σωστός τρόπος απόσταξης, ο τόπος προέλευσης, ο τρόπος καλλιέργειας, ο χρόνος συγκομιδής, ο σωστός και υπεύθυνος τρόπος συσκευασίας, φύλαξης και διακίνησης, μπορούν να μας εξασφαλίσουν την ακεραιότητα και την όσο μεγαλύτερη ωφελιμότητα των αιθέριων ελαίων.

 

 
 

Αρκούν μια-δυο σταγόνες στον καρπό ή το λαιμό και η ευωδιά τους μένει σταθερή και ήπια για ώρες.

Δες εδώ μερικά ανδρικά αιθέρια έλαια που μπορείς να δοκιμάσεις:©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved