Αυτό το ανδρικό άρωμα μπορείς να το ενεργοποιείς με το smartphone σου

Μία νέα δημιουργία που μπορεί να μας φανεί πολύ χρήσιμη.

Μπορεί το να είσαι ικανός να ενεργοποιείς το άρωμα σου με το smartphone σου να ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, η Paco Rabanne όμως το έκανε πραγματικότητα και μας αφήνει άφωνους με την εφευρετικότητα της.

Η γνωστή εταιρία έχει συνοδεύσει χρόνια τώρα μερικούς χιλιάδες άνδρες στις αρωματικές της περιπέτειες και μπορούμε να πούμε πως κι εμείς κατά καιρούς έχουν χρησιμοποιήσει τα αρώματα της.

Τώρα το νέο άρωμα της Paco Rabanne με την ονομασία Phantom έρχεται σε ένα πανέμορφο μπουκάλι με τη μορφή ενός ρομπότ του οποίου το κεφάλι περιέχει κάτι το πολύ ξεχωριστό. Είναι εξοπλισμένο με ένα Near Field Communication (NFC), δηλαδή το ίδιο chip το οποίο χρησιμοποιείται στις κάρτες ανέπαφης συναλλαγής.

 

 
 

Μόλις κάποιος σκανάρει το κεφάλι του ρομπότ με το κινητό του τότε μπορεί να έχει πρόσβαση σε πολλά μικρά καλούδια της εταιρίας όπως μουσικές playlist, συμβουλές για στυλ αλλά και προτάσεις για εστιατόρια και έξοδο.

 

 
 

Επίσης το συγκεκριμένο άρωμα έχει αναλυθεί από επιστήμονες οι οποίοι ειδικεύονται στο να βρίσκουν ποιες μυρωδιές ελκύουν συγκεκριμένους ανθρώπους. Με λίγα λόγια το έχουν μελετήσει πολύ το θέμα με το Phantom.

Δες εδώ πώς μοιάζει αυτό το άρωμα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved