Τι πρέπει να προσέχεις αν έχεις αραιά γένια;

Μην απελπίζεσαι, υπάρχουν λύσεις και μάλιστα εύκολες.

Τα γένια είναι ένα σήμα κατατεθέν του άντρα αλλά μερικές φορές η φύση δεν είναι το ίδιο δίκαιη με όλους μας. Κάποιοι έχουν πιο πυκνά γένια και κάποιοι άλλοι πιο αραιά. Αυτό όμως που πρέπει να κάνεις αν έχεις αραιά γένια είναι να μην απελπίζεσαι και να μην σε παίρνει από κάτω.

 

 

Οι τρίχες στο πρόσωπο μεγαλώνουν διαφορετικά σε σχέση με τα μαλλιά, που μακραίνουν διαρκώς χωρίς να σταματούν σε κάποιο σημείο. Δεν μπορείς να μακρύνεις πιο γρήγορα τις τρίχες στο πρόσωπο, αλλά μπορείς να τις κάνεις να φαίνονται πιο πυκνές.

 

 
 

Εμείς θα σου δείξουμε πως θα το κάνεις εύκολα και γρήγορα. Δεν είναι καθόλου ταλαιπωρία. Η πεποίθηση ότι όσο πιο συχνά τις ξυρίζεις τόσο πιο πολύ θα μεγαλώνουν είναι μύθος και δεν έχει επαληθευθεί επιστημονικά.

 

 

Τρεις είναι οι παράγοντες που δίνουν την ψευδαίσθηση ότι τα μούσια κάποιου μακραίνουν γρήγορα: το χρώμα -οι σκουρόχρωμες τρίχες φαίνονται πιο πυκνές-, η διάμετρος -οι χοντρές τρίχες επίσης συγκριτικά με τις λεπτές, η πυκνότητα -τα πυκνά γένια γεμίζουν πιο γρήγορα το πρόσωπο, δεν μεγαλώνουν πιο γρήγορα.

Δες εδώ τι θα χρειαστείς:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved