ΥΛΙΚΑ
3 Μέτρια αγγούρια, κομμένα σε πλάγιες
4 σκ. Σκόρδο
2 κ.γ. Κόκκους πιπέρι
½ κ.γ. Μπούκοβο
240 ml. Μηλόξυδο
240 ml. Νερό
1 ½ κ.σ. Αλάτι, χοντρό
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.
#tsoulotip: Αν θέλουμε να τα κάνουμε τουρσί θα τα αφήσουμε καπακωμένα σε σκιερό μέρος ή στο ψυγείο για μία εβδομάδα.
3 Μέτρια αγγούρια, κομμένα σε πλάγιες
4 σκ. Σκόρδο
2 κ.γ. Κόκκους πιπέρι
½ κ.γ. Μπούκοβο
240 ml. Μηλόξυδο
240 ml. Νερό
1 ½ κ.σ. Αλάτι, χοντρό
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.