ΥΛΙΚΑ
1 συσκευασία κανελόνια
10 φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
3-4 κ.σ. γεμάτες τριμμένη παρμεζάνα
Υλικά για τη γέμιση:
1 κιλό σπανάκι, πλυμένο και καθαρισμένο από τα κοτσάνια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ. τυρί κρέμα
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.
#tsoulotip: Πρέπει να στραγγίξουμε καλά το σπανάκι για να μη βγάλει πολλά υγρά κατά το ψήσιμο.
1 συσκευασία κανελόνια
10 φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
3-4 κ.σ. γεμάτες τριμμένη παρμεζάνα
Υλικά για τη γέμιση:
1 κιλό σπανάκι, πλυμένο και καθαρισμένο από τα κοτσάνια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ. τυρί κρέμα
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.