Κολοκυθοανθοί γεμιστοί

#tsoulotip: Οι κολοκυθοανθοί πρέπει να είναι μέσα στο τηγάνι σφιχτά τοποθετημένοι ο ένας πίσω από τον άλλον για να μη μας φύγει η γέμιση. Μεταχειριζόμαστε τους ανθούς πολύ απαλά γιατί είναι ευαίσθητοι και μπορεί να σπάσουν τα φύλλα τους.

 

ΥΛΙΚΑ

30 ανθούς κολοκυθιών

1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο

1 μεγάλο κολοκύθι, τριμμένο

1 μέτριο καρότο, τριμμένο

5 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

70ml ελαιόλαδο

200γρ. ρύζι μακρύκοκκο

½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο

12 – 15 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα

700ml νερό

Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved