ΥΛΙΚΑ
70γρ. ρύζι γλασσέ
500ml. xλιαρό νερό
1 φακελάκι ξερή μαγιά
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1κ.σ. μέλι
350 - 400γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.
#tsoulotip: Αντί για σιρόπι μπορείτε να περιχύσετε τους λουκουμάδες με μελί.
70γρ. ρύζι γλασσέ
500ml. xλιαρό νερό
1 φακελάκι ξερή μαγιά
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1κ.σ. μέλι
350 - 400γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.