ΥΛΙΚΑ
Υλικά
Για την κρέμα bavarian:
250 ml. Φρέσκο γάλα
250 ml. Κρέμα γάλακτος
2 Βανίλιες
120 γρ. Κρυσταλλική ζάχαρη
120 γρ. Κρόκους Αυγών (είναι περίπου 6 κρόκοι αναλόγως το βάρος του κάθε αυγού)
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.
#tsoulotip: Για σοκολατένια σαβαγιάρ μπορείτε να αφαιρέσετε 5 γρ. αλεύρι και να βάλετε 5 γρ. κακάο άγλυκο.
Υλικά
Για την κρέμα bavarian:
250 ml. Φρέσκο γάλα
250 ml. Κρέμα γάλακτος
2 Βανίλιες
120 γρ. Κρυσταλλική ζάχαρη
120 γρ. Κρόκους Αυγών (είναι περίπου 6 κρόκοι αναλόγως το βάρος του κάθε αυγού)
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.