ΥΛΙΚΑ
4 μέτριες πατάτες, μέτριες
200 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
10 φέτες ζαμπόν
100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
10 κλ. Θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
2 κλ. Δενδρολίβανο, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.
#tsoulotip: Αν δούμε ότι έχει περάσει ο χρόνος και οι πατάτες δεν έχουν ψηθεί από μέσα σκεπάζουμε με ένα αλουμινόχαρτο για να μην πάρουν παραπάνω χρώμα.
4 μέτριες πατάτες, μέτριες
200 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
10 φέτες ζαμπόν
100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
10 κλ. Θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
2 κλ. Δενδρολίβανο, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.