ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο καταΐφι
300γρ. Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
300γρ. Κασέρι τριμμένο
100γρ. Κρέμα γάλακτος
500γρ. Γάλα
2 Αυγά
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.
#tsoulotip: Το βούτυρο πρέπει να το ανακατέψουμε καλά με το καταϊφι έτσι ώστε να γίνει πολύ τραγανό.
1 Πακέτο καταΐφι
300γρ. Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
300γρ. Κασέρι τριμμένο
100γρ. Κρέμα γάλακτος
500γρ. Γάλα
2 Αυγά
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.