ΥΛΙΚΑ
Για το ζυμάρι:
13 γρ. ξερή μαγιά
300 - 350 ml χλιαρό νερό
11 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.σ. θυμάρι ξερό
1 κ.γ. αλάτι
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το μισό νερό, τη μαγιά και τη ζάχαρη.
Για το ζυμάρι:
13 γρ. ξερή μαγιά
300 - 350 ml χλιαρό νερό
11 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.σ. θυμάρι ξερό
1 κ.γ. αλάτι
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.