ΥΛΙΚΑ
150 γρ. Κασέρι, τριμμένο
150 γρ. Gouda, τριμμένο
75 γρ. Φέτα, τριμμένη
50 γρ. Γιαούρτι
25 γρ. Αλεύρι
1 Αυγό
Πιπέρι
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.
#tsoulotip: Σε τέτοιου είδους κροκέτες χρησιμοποιούμε πάντα ένα μαλακό και ένα ημίσκληρο κίτρινο τυρί μαζί με ένα τυρί άλμης για την ένταση. Βάσει αυτού του σκεπτικού μπορείτε να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς.
150 γρ. Κασέρι, τριμμένο
150 γρ. Gouda, τριμμένο
75 γρ. Φέτα, τριμμένη
50 γρ. Γιαούρτι
25 γρ. Αλεύρι
1 Αυγό
Πιπέρι
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.