ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
500γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
4 αυγά
1 κρόκο
50ml. ελαιόλαδο
2 πρέζες αλάτι
500γρ. σιμιγδάλι ψιλό για το πασπάλισμα του αλευριού
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.
#tsoulotip: Σε περίπτωση που δεν έχετε μηχανή μπορείτε να ανοίξετε το ζυμάρι με πλάστη. Το σιμιγδάλι το βάζουμε για να απορροφήσει την υγρασία. Επίσης καλό θα ήταν όταν κόψουμε το ζυμάρι σε ταλιατέλες να τις πασπαλίσουμε με αρκετό σιμιγδάλι και να τις αφήσουμε για μισή ώρα να ξεραθούν.
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
500γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
4 αυγά
1 κρόκο
50ml. ελαιόλαδο
2 πρέζες αλάτι
500γρ. σιμιγδάλι ψιλό για το πασπάλισμα του αλευριού
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.