ΥΛΙΚΑ
1 κιλό χταπόδι καλά ξεπλυμένο
100ml. Κόκκινο κρασί
2-3σκ. Σκόρδο
1 φινόκιο ψιλοκομμένο
1 στικ σέλερυ ψιλοκομμένο
60ml. Ξύδι από λευκό κρασί
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.
#tsoulotip: Το χταπόδι δεν το βράζουμε ποτέ με νερό, ούτε του ρίχνουμε αλάτι γιατί σκλυραίνει.
1 κιλό χταπόδι καλά ξεπλυμένο
100ml. Κόκκινο κρασί
2-3σκ. Σκόρδο
1 φινόκιο ψιλοκομμένο
1 στικ σέλερυ ψιλοκομμένο
60ml. Ξύδι από λευκό κρασί
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.