ΥΛΙΚΑ
Υλικά για το ζυμάρι:
300 γρ. αλεύρι, σκληρό
200 γρ. αλεύρι τύπου 00
7 γρ. ξερή μαγιά
2 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.
#tsoulotip: Όταν απλώνουμε τη ζύμη στο ταψί δεν την τραβάμε με τα χέρια μας για να μη χαθεί ο αέρας.
Υλικά για το ζυμάρι:
300 γρ. αλεύρι, σκληρό
200 γρ. αλεύρι τύπου 00
7 γρ. ξερή μαγιά
2 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.