ΥΛΙΚΑ
1 φύλλο σφολιάτας
1 κιλά σπανάκι, καθαρισμένο
5 – 6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. κύμινο σκόνη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.
#tsoulotip: Μεγάλη προσοχή το μείγμα με το σπανάκι να μην έχει πολύ υγρασία για θα μαλακώσει το φύλλο κατά το ψήσιμο.
1 φύλλο σφολιάτας
1 κιλά σπανάκι, καθαρισμένο
5 – 6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. κύμινο σκόνη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.