ΥΛΙΚΑ
200γρ. μαρμελάδα φράουλα
4κ.σ. λικέρ καφέ
500γρ. μασκαρπόνε σε θερμοκρασία δωματίου
250ml. κρέμα γάλακτος
100γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
30 σαβαγιάρ
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.
#tsoulotip: Προσέχουμε να μην χτυπήσουμε πάρα πολύ το μασκαρπόνε με την κρέμα γιατί υπάρχει κίνδυνος να κόψει.
200γρ. μαρμελάδα φράουλα
4κ.σ. λικέρ καφέ
500γρ. μασκαρπόνε σε θερμοκρασία δωματίου
250ml. κρέμα γάλακτος
100γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
30 σαβαγιάρ
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.