ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη ζύμη:
425 γρ. αλεύρι για τσουρέκι
280 γρ. βούτυρο παγωμένο, κομμένο σε κύβους
1 φακελάκι ξερή μαγιά
70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική & έξτρα 1 κ.γ.
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.
#tsoulotip: Σε περίπτωση που δεν έχετε φτερό μπορείτε να αφρατέψετε το βούτυρο χτυπώντας το με τον πλάστη αφού πρώτα το έχετε τυλίξει με διαφανή μεμβράνη.
Υλικά για τη ζύμη:
425 γρ. αλεύρι για τσουρέκι
280 γρ. βούτυρο παγωμένο, κομμένο σε κύβους
1 φακελάκι ξερή μαγιά
70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική & έξτρα 1 κ.γ.
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.