Γιουβαρλάκια

#tsoulotip: Αφού πλάσουμε τα γιουβαρλάκια καλό θα ήταν να τα βάλουμε για μισή ώρα στο ψυγείο να σφίξει ο κιμάς.

 

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τον κιμά:
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 
1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
1 αυγό 
1/4 του μάτσου μαιντανό, ψιλοκομμένο
1/4 του μάτσου άνιθο, ψιλοκομμένο
150 γρ ρύζι γλασέ
5κ.σ. Ελαιόλαδο 
Λίγο αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι

Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.



©2016-2025 Ratpack.gr - All rights reserved