ΥΛΙΚΑ
300 γρ. ζυμαρικά φουσίλι (fussili)
50 γρ παρμεζάνα, τριμμένη & έξτρα για το σερβίρισμα
100 ml. γάλα
150 γρ baby σπανάκι
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 - 3 κ.σ. ελαιόλαδο
7 – 8 φέτες μπρεζάολα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Βράζουμε τα ζυμαρικά 2 λεπτά λιγότερο απ’ ότι γράφει η συσκευασία, στη συνέχεια τα σουρώνουμε, τα πασπαλίζουμε με λίγο ηλιέλαιο και τα αφήνουμε στην άκρη.
2 Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σπανάκι (κρατάμε μερικά φυλλαράκια για το ντεκόρ) και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν και να μαγειρευτούν. Στη συνέχεια τα περνάμε από το πολυκοπτικό με τα μαχαίρια μέχρι να γίνει ένας λείος πουρές. Μόλις το ετοιμάσουμε το αφήνουμε στην άκρη.
Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Γιώργου Τσούλη.