Ανακαλύψαμε έναν επίγειο παράδεισο γεμάτο μουσική

Σου δίνεται η ευκαιρία να τον... περπατήσεις την Παρασκευή 07/09 στο ΟΑΚΑ.

Σίγουρα ο καθένας έχει στο μυαλό του μία πολύ συγκεκριμένη εικόνα και τον περιγράφει διαφορετικά. Κάποιοι τον βλέπουν ως ένα ειδυλλιακό μέρος, γεμάτο καταρράκτες και φυτά, άλλοι ως έναν ονειρεμένο τόπο με αγγέλους και άλλοι ως ένα σκηνικό παραμυθιού γεμάτο αγάπη, όπου απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές με την παρέα τους.

Το concept αλλάζει διαρκώς και ο προσωπικός παράδεισος κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικός. Για παράδειγμα, οι MEΛISSES απαντάνε στην παραπάνω ερώτηση ότι παράδεισος είναι οι φίλοι και η μουσική και η Έλενα Παπαρίζου λέει ότι για εκείνη είναι η αγάπη!

Παρόλα αυτά, όλοι ανεξαιρέτως τον φανταζόμαστε σαν ένα μέρος στο οποίο μπορούμε είμαστε ευτυχισμένοι και γεμάτοι θετικά συναισθήματα. Εκεί, υπάρχει απόλυτη ελευθερία, ενώ η χαρά, η αισιοδοξία και η διασκέδαση έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Βέβαια, τα παραπάνω μπορούμε τώρα να τα ζήσουμε σε έναν επίγειο παράδεισο για μία μόνο ημέρα! Στις 7 Σεπτεμβρίου στις 18:00 το Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ φιλοξενεί τον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της μουσικής. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Διαβάστε την συνέχεια εδώ



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved